• Snelle levering in NL & BE
  • A-kwaliteit zonwering
  • Direct uit de fabriek
  • 5 jaar garantie
webwinkelkeur image 43 mastercard visa applepay klarna

Er zijn talloze verschillende soorten manieren om de zon in de warme zomermaanden buiten te houden. Bij Zonwering Online begrijpen we dat het selecteren van de perfecte zonwering niet altijd eenvoudig is. Daarom hebben we dit handige overzicht samengesteld om je te helpen bij het vinden van een oplossing die het beste past bij jouw behoeften, budget en stijl.

Zonneschermen: functioneel en stijlvol

Zonneschermen zijn een populaire keuze voor zowel woningen als commerciële panden. Onze hoogwaardige zonneschermen bieden niet alleen bescherming tegen fel zonlicht, maar zorgen ook voor een stijlvolle uitstraling van je gebouw. Met de juiste zonwering kun je optimaal van je buitenruimte genieten. Zonneschermen zijn geschikt voor balkons, terrassen en tuinen. Bovendien zijn ze aanpasbaar in grootte, kleur en design. Zo is er voor iedere buitenruimte een perfecte soort zonwering bij!

Onze hoogwaardige zonneschermen van Verano

Bij Zonwering Online bieden we drie verschillende zonneschermen van Verano aan. Dit zijn premium kwaliteit duurzame zonneschermen die zijn gemaakt om jarenlang van te genieten. Onze elektrische zonneschermen zijn perfect voor gemak en comfort, ideaal voor als je snel en eenvoudig schaduw wilt creëren met een druk op de knop.

Wil je een zonnescherm kopen bij Zonwering Online? Met behulp van onze innovatieve online configurator kies je in een paar stappen het zonnescherm dat bij je ruimte past. Je kunt alles daardoor gemakkelijk zelf doen. Kom je er niet uit? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar.

Rolluiken: stevig en isolerend

Weet je niet zeker of een zonnescherm iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie rolluiken. Onze elektrische rolluiken zijn niet alleen effectief voor zonwering, maar zorgen ook voor een isolerende laag. Daardoor bieden ze veiligheid, stilte en verkoeling. Dat maakt ze tot ideale oplossing voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Bovendien zijn rolluiken erg weerbestendig. 

De premium rolluiken van Zonwering Online

Zonwering Online biedt drie verschillende rolluiken van het topmerk Verano. Deze zijn allemaal elektrisch en te bedienen met een afstandsbediening. Net als bij de zonneschermen geldt dat jehet rolluik personaliseert met behulp van onze configuratietool. Daar kies je de afmetingen, de kleur voor elk onderdeel en de technische toepassingen die je wilt gebruiken. Door hun isolerende werken zijn de rolluiken een verstandige keuze als je wilt besparen op je energierekening. Dan ben je ook nog eens milieubewust bezig!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je woning of bedrijfspand als het gaat om rolluiken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat altijd klaar om je een uitgebreid advies te geven.

Screens: efficiënt en duurzaam

Ritsscreens zijn een uitstekende manier van zonwering voor buiten, vooral als je op zoek bent naar een moderne en strakke uitstraling. Onze screens zijn perfect voor het creëren van een comfortabele en beschutte buitenruimte, of het nu gaat om je terras, balkon of serre. De zonnescreens houden niet alleen warmte en zonlicht buiten. Ze belemmeren het zicht naar binnen, maar zorgen ervoor dat jij nog wel naar buiten kunt kijken. Dat maakt ze tot ideale optie voor een kantoor of woonkamer. Door hun isolerende werking kunnen ze de energierekening verlagen en je huis lekker koel houden tijdens hete zomerdagen. 

Twee premium merken beschikbaar

Zonwering Online biedt vier verschillende ritsscreens aan: twee van Verano en twee van uit onze eigen ZOL-collectie. Waar de schermen van Verano super duurzaam, stijlvol en gebruiksvriendelijk zijn, zijn ze wel wat prijziger dan die van ons eigen merk. Onze ZOL-screens bieden hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Welk merk je ook kiest, alle schermen worden 100% op maat gemaakt en zijn met behulp van de configurator precies aan te passen aan je persoonlijke behoeften. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de screens van Zonwering Online? Neem online contact met ons op of maak een afspraak om gezellig langs te komen bij onze showroom in Groningen. We zien je graag verschijnen!

Hoe kies ik de juiste soort zonwering voor mij?

Bij het kiezen van de juiste zonwering zijn er een paar belangrijke overwegingen:

  • Functie Wat is je belangrijkste doel? Hecht je meer waarde aan koelte, energiebesparing, uiterlijk of privacy? Bedenk welke functie de ruimte heeft waarop je de zonwering wilt toepassen. Wat is daar belangrijk?
  • Budget Wat is je budget? Bij Zonwering Online bieden we opties op maat. Daarbij is het ene product goedkoper dan het andere. Bovendien kun je de zonwering met behulp van onze handleidingen zelf installeren, waardoor je veel kosten bespaart. Kom gerust langs bij onze showroom voor meer informatie over de prijzen!
  • Stijl Welke stijl past het beste bij jouw woning of bedrijfspand? We bieden een breed scala aan kleuren, designs en bedieningsopties om ervoor te zorgen dat je zonwering perfect aansluit bij jouw smaak. Dat is nog eens werk op maat!
  • Solar zonwering Zonwering Online biedt enkele opties voor solar zonwering. Dat houdt in dat een elektrisch scherm of rolluik op zonne-energie werkt. Deze duurzame optie maakt gebruik van een zonnepaneel en behoeft daarom geen ingewikkelde bedrading. 

Laat Zonwering Online je Helpen!

Bij Zonwering Online staan we klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Onze deskundige adviseurs kunnen je adviseren over de beste zonweringsoplossingen op basis van jouw specifieke behoeften en wensen. Wij hebben de zonwering die bij je past, of je nu op zoek bent naar een elektrisch zonnescherm, duurzame rolluiken of moderne screens voor buiten.

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie en ontdek hoe Zonwering Online jouw buitenruimte kan transformeren met hoogwaardige zonwering op maat!

Artikel delen: