• Snelle levering in NL & BE
  • A-kwaliteit zonwering
  • Direct uit de fabriek
  • 5 jaar garantie
webwinkelkeur image 43 mastercard visa applepay klarna

Er bestaan talloze soorten zonwering. Zonwering Online verkoopt niet alleen (rits)screens, zonneschermen en rolluiken, maar ook solar zonwering. Dat is een ideale oplossing voor iedereen die makkelijk en milieubewust met elkaar wil combineren. Maar hoe werkt solar zonwering precies, wat kost het en wat is het verschil tussen solar screens en solar rolluiken? In dit blog leggen we je er alles over uit. 

Hoe werkt solar zonwering?

Onze solar screens en solar rolluiken werken met behulp van een geïntegreerde motor. De motor is voorzien van een zonnepaneeltje aan de voorkant, dat is aangesloten op een Li-Ionaccu. Dat is een efficiënte, duurzame batterij die ook wordt gebruikt in bijvoorbeeld je smartphone of laptop. Zodra de zon schijnt, wordt er zonne-energie opgewekt door het paneeltje. Zo wordt de motor van stroom voorzien. Je solar screen of rolluik heeft daardoor geen kabels nodig. Ook hoef je geen stopcontacten in de buurt te laten installeren. Dat ziet er strak uit én zorgt ervoor dat de montage vliegensvlug klaar is.  

Wat kost solar zonwering?

De precieze kosten van solar zonwering hangen af van het soort product, de maat en de accessoires waar je voor kiest. Een solar screen van onze eigen ZOL-collectie heb je al vanaf €469. Kies je voor de premium kwaliteit van Nederlands topmerk Verano, dan ben je minimaal €699 kwijt. Zonwering Online heeft drie verschillende solar rolluiken van Verano in het assortiment. Die kosten over het algemeen zo’n €299 tot €399. Voor een precieze berekening stel je zelf je ideale solar zonwering samen met behulp van onze handige configuratietool. Om dit te doen selecteer je eerst het product waarin je geïnteresseerd bent. Klik op de groene knop en volg de stappen om je zonwering te personaliseren. Je krijgt dan gelijk een duidelijk overzicht van de kosten. Kies je voor de zekerheid van onze professionele montageservice? Dat kost €175 per product. Voor een volledig beeld kun je het beste een offerte aanvragen.

Wat zijn de voordelen van solar zonwering?

Zonwering heeft talloze voordelen: je bent niet alleen duurzaam bezig, maar bespaart ook op je energierekening. Bovendien maakt de zonwering je huis comfortabel en stijlvol. Tenslotte houd je met stevige rolluiken lawaai en ongewenste bezoekers buiten de deur. Solar zonwering heeft nog een aantal bijkomende voordelen: 

  • Gebruiksgemak: solar zonwering is elektrisch en daardoor gemakkelijk te bedienen. De hoogwaardige producten van Zonwering Online zijn te besturen door middel van een afstandsbediening, app of draaiknop. Bekijk de opties per product in onze configuratietool.
  • Uiterlijk: waar andere elektrische zonweringen kabels nodig hebben, werkt onze solar zonwering door middel van een geïntegreerd zonnepaneeltje met accu. Je hebt geen kabels, gaten in de muur of stopcontacten in de buurt nodig. Dat ziet er strak uit en verkort de montagetijd!
  • Milieuvriendelijk: solar zonweringen maken gebruik van groene energie en zijn daardoor milieuvriendelijker dan andere vormen van elektrische zonwering.
  • Energiezuinig: naast de isolerende werking van zonwering maakt een solarvariant ook nog gebruik van de zon door energie op te wekken. Zo benut je het zonnige weer optimaal én hoef je minder vaak de airco (die waarschijnlijk op grijze stroom werkt) aan te zetten.
  • Ruim assortiment: Zonwering Online biedt zowel solar screens als solar rolluiken aan. Deze kun je volledig naar smaak aanpassen op maat, kleur en wijze van bediening. Zo hebben wij voor iedereen de ideale oplossing!

Waarom kiezen voor Zonwering Online?

Als je solar zonwering bestelt bij Zonwering Online, ben je verzekerd van kwaliteitsproducten en hoogwaardige klantenservice. Wij staan voor je klaar van inmeten tot installatie. Dankzij onze configuratietool en gratis instructies kun je het hele proces zelfstandig doorlopen. Lukt dat niet, dan staan onze behulpzame experts voor je klaar. Bovendien bieden wij een prachtig assortiment met zowel onze eigen ZOL-lijn als de luxueuze producten van Verano. Wil je onze producten in het echt zien? Dan kun je natuurlijk een afspraak maken om in onze showroom langs te komen. Onze experts laten je dan de producten zien en hebben antwoord op al je vragen.

Als je kiest voor solar zonwering, bespaar je op je energierekening. Bovendien draag je bij aan een duurzame toekomst en zorg je voor optimaal gemak en comfort in jouw woning of bedrijfspand! De installatieservice van Zonwering Online ontzorgt je volledig, zodat je meteen van je hypermoderne zonwering kunt genieten. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Artikel delen: