• Snelle levering in NL & BE
  • A-kwaliteit zonwering
  • Direct uit de fabriek
  • 5 jaar garantie
webwinkelkeur image 43 mastercard visa applepay klarna

Zonwering biedt allerlei voordelen: het zorgt voor een koel huis, betere isolatie en vaak ook voor besparing op je energiekosten. Toch is het aanschaffen in zonwering soms een spannende investering, waar veel onverwachte kosten bij kunnen komen kijken. Want hoe kom je erachter wat normale prijzen zijn voor een elektrisch zonnescherm of rolluiken inclusief montage? Bij Zonwering Online zijn we eerlijk en open tegenover onze klanten, ook als het om kosten gaat. In dit blog geven we je daarom een helder overzicht van de kosten van een rolluik, screen of elektrisch zonnescherm inclusief montage. Bovendien bespreken we onze handige online configurator, waarmee je zelf jouw zonwering samenstelt en direct de kosten kunt berekenen!

Het gemak van montage aan huis

Elk product van Zonwering Online wordt geleverd met een uitgebreide handleiding, zodat je het gemakkelijk zelf kan installeren. Toch zijn er allerlei redenen om de installatie over te laten aan de professionals van Zonwering Online. Allereerst hebben onze monteurs jaren aan ervaring met het installeren van onze producten. Daardoor werken ze sneller en wordt de installatieperiode (die altijd wat rommel, lawaai en ander ongemak kan veroorzaken) aanzienlijk korter. Zo weet je zeker dat je zo snel mogelijk van rust en verkoeling kunt genieten. Bovendien ben je er met onze montageservice van verzekerd dat jouw nieuwe zonwering perfect geïnstalleerd wordt en daardoor optimaal presteert. Genoeg redenen om te kiezen voor het gemak en de zekerheid van onze montage aan huis!

Kosten van een elektrisch zonnescherm inclusief montage

Onze elektrische zonneschermen zijn de ideale manier om je huis op een geavanceerde, duurzame manier te voorzien van schaduw en comfort. De schermen zijn gemakkelijk te bedienen en verfraaien bovendien je buitenruimte. De kosten voor een elektrisch zonnescherm inclusief montage bedragen zo’n €2000. De precieze kosten per scherm verschillen per scherm, maar de installatieprijs voor onze schermen bedraagt altijd €275 plus €49 voorrijkosten. Deze investering verbetert niet alleen je leefcomfort, maar verhoogt ook de esthetische en financiële waarde van je huis. 

Rolluiken: prijzen inclusief montage

Rolluiken zijn bij uitstek geschikt voor het bieden van privacy, veiligheid en isolatie. Ze helpen niet alleen in de zomer om de hitte buiten te houden, maar isoleren je huis ook in de winter, wat een besparing op je energierekening kan betekenen. Voor rolluiken liggen de prijzen inclusief montage rond de €600. De prijs van een rolluik zonder extra accessoires bedraagt namelijk €299 tot €399 euro, en voor de volledige montage van rolluiken rekenen we €175. Daar komen dezelfde voorrijkosten van €49 nog bij. Rolluiken zijn beschikbaar in diverse materialen en kleuren, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur en de stijl van je woning of bedrijfspand.

Hoe duur is een screen inclusief montage?

Screens bieden een perfecte balans tussen bescherming tegen de zon en een onbelemmerd zicht naar buiten. Met een prijs van €175 voor montage bieden ze een efficiënte oplossing voor ramen waar andere zonweringen minder geschikt zijn, zoals bij hoge of moeilijk bereikbare ramen. De prijs van de screens zelf is afhankelijk van het materiaal waar je voor kiest. Bovendien zijn de screens van onze eigen ZOL-collectie aanzienlijk voordeliger dan de premium screens van Verano. Welk merk je ook kiest, onze screens geven elk gebouw een strakke en moderne uitstraling.

Extra diensten, extra gemak

De monteurs van Zonwering Online staan voor iedereen klaar. Dat betekent dat we ook installeren op hoger gelegen of moeilijk bereikbare plekken. Mocht het nodig zijn om een steiger te gebruiken, dan rekenen we €199 extra. Op deze manier houden we onze service toegankelijk voor iedereen. Hangt er nog oude zonwering voor je ramen? Die kunnen we verwijderen voor €40. Voor nogmaals hetzelfde bedrag nemen we jouw oude zonwering ook nog mee en voeren we hem af. Bereken voordat je de montageservice inschakelt nog wel even de afstand tussen jouw woning of pand en onze locatie. Liggen ze meer dan 50 kilometer uit elkaar? Neem dan even contact met ons op voordat je de montageservice inschakelt. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen!

Ontwerp jouw zonwering op maat 

Een van de grootste voordelen van shoppen bij Zonwering Online is onze interactieve online configurator. Daarmee kun je zelf je zonwering op maat samenstellen. Of je nu kiest voor rolluiken, een zonnescherm of screens, je kunt alle opties aanpassen: van het materiaal en de kleur tot de bedieningswijze. Terwijl je jouw keuzes invoert, wordt de prijs automatisch bijgewerkt. Zo zie je direct wat de kosten van je screen, rolluik of elektrische zonnescherm inclusief montage zullen zijn. Dat betekent geen verrassingen bij het afrekenen!

Kies voor de montageservice van Zonwering Online

Kiezen voor Zonwering Online betekent kiezen voor kwaliteit, gemak en uitstekende klantenservice. We zijn trots op onze ervaring en expertise op het gebied van montage. Of je  nu in de buurt van Groningen woont of verder weg, we staan klaar om je van dienst te zijn met de beste zonweringsproducten die de markt te bieden heeft. Heb je interesse of wil je meer weten over onze producten en diensten? Boek dan een bezoek aan onze showroom of neem direct contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We helpen je graag verder met het vinden van de perfecte zonwering die bij jouw thuis past!